Ανακοίνωση 2/8


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Στο δικαστήριο που έγινε στις 2 Αυγούστου 2011 για τα ασφαλιστικά μέτρα και την συντηρητική κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρίας ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε κάποια από τα δεδουλευμένα μας, η εταιρία δεν παρουσιάστηκε καν... 
Παρέμβαση έκανε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ζητώντας την άρση των προσωρινών σφαλιστικών μέτρων, χωρίς πρηγούμενη προειδοποίηση για αυτή του τη στάση, είτε στους εργαζόμενους, είτε στη δικηγόρο τους! Η στάση που επέδειξε ήταν επιθετική προς τους εργαζόμενους κατηγορώντας άδικα τους ότι ”στο κατάστημα τελούνται παράνομες πράξεις” και ότι “χαλάει η εικόνα του καταστήματος και της παραλίας”. Εκτός από τα παραπάνω δήλωσε επίσεις ότι “το μαγαζί λειτουργεί και έχει γίνει στέκι αλλοδαπών και πολιτικό κέντρο”. Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν να αναβληθεί η δίκη με αίτημα της δικηγόρου μας για τις 25 Αυγούστου 2011.
      Σαν εργαζόμενοι δηλώνουμε ότι οι κατηγορίες και τα ψεύδη του ιδιοκτήτη δεν ευσταθούν και τον παραπέμπουμε στην ανακοίνωση μας. Οι εργαζόμενοι, οι νέοι, ο λαός της Θεσσαλονίκης συνεχίζει να στηρίζει το δίκαιο αγώνα μας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου